Τα λέμε στην επιφάνεια
Ότι δεν σε σκοτώνει , σε κάνει πιο δυνατό


H MIG στην πορεία της Alapis 3 - απαγορευτικά διατάγματα κατά Βγενόπουλου και Σία
592 αναγνώστες
Παρασκευή, 23 Μαΐου 2014
21:24

Επικύρωση για απαγορευτικά διατάγματα κατά Βγενόπουλου και Σία

Καθίστανται απόλυτα για περιουσιακά στοιχεία 3.7δις

http://www.sigmalive.com/inbusiness/news/business/xrimatooikonomika/επικύρωση-για-απαγορευτικά-διατάγματα-κατά-βγενόπουλου-και-σία

Απόφαση σε σχέση με τα μονομερή διατάγματα για παγοποίηση περιουσιακών στοιχείων των Ανδρέα Βγενόπουλου, Ευθύμιου Μπουλούτα Κυριάκου Μάγειρα και Marfin Investment Group SA εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας κρίνοντας ότι πληρούνται οι προϋποθέσεις για έκδοση απαγορευτικών και προστακτικών διαταγμάτων.

Τα διατάγματα που εκδόθηκαν μονομερώς τον περασμένο Ιούλιο, αφορούσαν παγοποίηση περιουσιακών στοιχείων των Βγενόπουλου και Μπουλούτα για συνολικό ποσό ύψους 3,79 δισ. και για τον Κ. Μάγειρα ύψους 1,5 δισ. Αφορούσαν επίσης αποκάλυψη των περιουσιακών στοιχείων των τριών ως άνω φυσικών προσώπων ως επίσης και διατάγματα που απαγορεύουν στην MIG να προβεί, μεταξύ άλλων, σε οποιαδήποτε πληρωμή ή μεταβίβαση προς όφελος των τριών ως άνω φυσικών προσώπων.

Το δικαστήριο έκρινε ότι υπάρχει σοβαρό ζήτημα προς εκδίκαση και εκ πρώτης όψεως υπόθεση. Έκρινε επίσης ότι υπάρχει πιθανότητα η αιτήτρια να δικαιούται θεραπεία και ότι η απονομή πλήρους δικαιοσύνης σε μεταγενέστερο στάδιο μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την έκδοση των συγκεκριμένων απαγορευτικών διαταγμάτων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της διαχειρίστριας της Λαϊκής, Άντρης Αντωνιάδη, το δικαστήριο έκρινε όπως τα διατάγματα παγκόσμιας εμβέλειας καταστούν απόλυτα και οριστικοποιηθούν μέχρι την τελική αποπεράτωση της αγωγής ή άλλης διαταγής του δικαστηρίου.

Σχετικές μετοχές:
MIG
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
1 ψήφος

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Ότι δεν σε σκοτώνει , σε κάνει πιο δυνατό
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις