Τα λέμε στην επιφάνεια
Ότι δεν σε σκοτώνει , σε κάνει πιο δυνατό


Σύλληψη επιχειρηματία που θα κάνει πάταγο! Βγενόπουλος???
634 αναγνώστες
Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου 2013
20:33

http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/268745/syllipsi-epiheirimatia-poy-tha-kanei-patago

Σε πλήρη εξέλιξη φαίνεται πως είναι η… επιχείρηση «χειροπέδες» για συγκεκριμένο μεγαλο-επιχειρηματία που όλα αυτά τα χρόνια κινήθηκε με την αλαζονεία της πεποίθησης ότι βρίσκεται στο απυρόβλητο.

Οι αποκαλύψεις για τη δράση του έχουν πάρει τη μορφή χιονοστιβάδας και, πλέον, δεν περιορίζονται σε φήμες και πληροφορίες, καθώς οι Αρχές θεωρούν ότι έχουν στη διάθεσή τους πολύ σοβαρά αποδεικτικά στοιχεία.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του newsbomb.gr, στο επόμενο χρονικό διάστημα θα έχουμε –λοιπόν- σύλληψη επιχειρηματία τεράστιου βεληνεκούς που πριν δύο χρόνια απασχολούσε τους περισσότερους εργαζόμενους στην Ελλάδα, ενώ είχε απασχολήσει τον οικονομικό κόσμο και εντός και εκτός συνόρων με τη δράση του.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι είναι θέμα χρόνου να πάρει την άγουσα για την φυλακή, καθώς η υπόθεση έχει «κλειδώσει» και το μόνο που απομένει είναι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για να διαταχτεί και επισήμως η σύλληψή του.

Πρόκειται για πρόσωπο που παρουσιαζόταν ως πολύ ισχυρό, με διασυνδέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ οι υποθέσεις του έχουν απασχολήσει κατά καιρούς τις αστυνομικές και δικαστικές Αρχές.

Η εξέλιξη αναμένεται να σκάσει σαν βόμβα και θα προκαλέσει «σεισμικές δονήσεις» όχι μόνο στον επιχειρηματικό κόσμο, αλλά και στον πολιτικό!

Το όνομα είναι τόσο δυνατό που αυτά των Τσοχατζόπουλου και Λαυρεντιάδη μοιάζουν με κουνούπια μπροστά του!

Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
1 ψήφος

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Ότι δεν σε σκοτώνει , σε κάνει πιο δυνατό
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις